Bara satt ni vet

så vill jag ha stövlar,klackskor,närhet,enrosakappa,enpuss,nagelack,rosor,strumpbyxor,
hattar,accessoarer,underkläder,sömn,byxor,jeans,sovmorgon,läppstift,ensymaskin,
entvtillmittrum,fotmassage,massakuddar

                     

Stop it right now

                            
                                                            
                                             
                              
                                                           

So, how's it gonna be, when it all comes down, cycling trivialities. U were chasing dreams, so how's it gonna be? U can't say a hundred years from now. When it all comes down, cycling trivialities. So, where is this leading me?


blä


-wearing: Kappa&halsduk&kjol-monki, Tanktop-weekday, Hatt&tights-Hm, Skor-din sko  

Jordsnurr

Eftersom jag varje dag nu på lovet har en vit piketröja, ett par jeans och vita converse så blir det glest av nya bilder. Så jag rotar lite efter bilder från tidigare tillfällen. Här är en bild jag målat.

 

how low are u willing to go, in the shit u see.


Coco love

Jahaja, nu ska jag allt platta håret. Rosa om kinderna. Nagelack på 2 naglar. Röda ögon. Kalla fötter. Trött i kroppen. SItter i soffan och tänker. Nu ska jag platta håret då. 20 över 10. Godnatt, för efter ska jag sova djupt.


Beloved

Idag gick dagen en gnutta snabbare, jag och ella dagdrömde och åt, dagdrömde och åt, dagdrömde och åt. När det är mycket dötid blir det en massa bus. Och skratt. Vi tjatar och vi gnäller. Hur våra otroligt tråkiga arbetskläder stör oss, hur våra kroppar värker, hur alla perfekta par bara kan dra. Vi fantiserar om hur våran framtid ser ut, hur vi skaffar barn och blir gamla, hur vi kommer att se ut utseendemässigt, vad vi jobbar med, vad vi har för män och aa.. haha. Så vi fantiserar. Vi åt lite mat (eller mycket), chokladbollar och drack en massa vatten. Vad behöver man inte när man står där i typ 7 timmar. Fan vad mina fötter gör ontontont. Våran vän, jonglören, han gjorde en extrashow för bara oss. Han är ju så gullig, den där glitterfarbrorn. Ensam och jättesnäll. Ja... sen när man kommer hem dårå, helt jävla slut, så orkar man inte göra ett piss. Bara sätter sig på röven och andas ut. Puuuh. Skittrött och jättehungrig sitter jag nu här och vill ha en fet tunnbrödsrulle från grillen, och rabarberpaj. Samt fanta. Bara för att det var så längesen. Tänkte, jamen såklart jag ska platta håret också!...nu sitter jag här i ett stort trollhår och ångrar mig. Jag är hungrig, jag är trött, jag vill sova till en bra film. Och få sovmorgon. Men icke. Istället ska jag laga mat, platta håret och göra läxor som jag inte kommer göra (ångest), och kolla på grey's anatomy. Älskar den serien. Imorgon kväll ska vi in the gang ses, bara hänga. Jag har saknat dom där plöttarna. Vi ska chilla hos hampus i huvudsta. Myspys. Då ska jag och Ella berätta alla sjuka grejjer vi har kommit på när vi jobbade. Från Tb goes amish till Tb goes Gangsta, från snubben som sjunger "i feel it in my fingers" i love actually och hans manager till vi när vi blir gamla och kinky. Det ska bli kul. Haha. Så, vilket bombarinlägg då. Alicia satsar på stort. Haha. Eller va?, jag är så trött så jag sluddrar massa blaj. Fyfan. Lite bilder från igår, där jag och Ella tog en promenix i kylan. Bara för att få känna av känslan av att vara klädd i ens vanliga kläder.


-wearing: Ros&kuvertväska-Hm, Halsduk&bälte-Monki, Top&vantar&Kavaj-gåva, Leggings-gina tricot, Boots-Din Sko
- Jag, Bell


Hakuna Matata

Cypern 2001. En cool liten brud. 9 år och livet lekte. Inga problem, inga beskymmer. 
Hakuna Matata.


In a rush

Som vanligt, en aning stress här nu. Måste göra mig iordning och gå om en kvart! Så, whats up today?, jobb och plugg. Roligt vaa..
Det är kallt ute. Ska dra på mina björnvantar och en bra varm jacka....eftersom gårdagens kläder var en gnutta kallt. Jaja, nu måste jag gå!


Today is the day


-Jag, Bell, Mitt väldigt finfina rum :)

27 oktober

WakieWakie! Om en kvart taggar jag till tuben. Ska ta med camen till work samt fota mitt rum, så lite bilder får ni se sen! :) Idag mår jag bättre efter lite sömn. Bell och jag har skaffat en vän på Ikea. Han är en jonglör (stavning..?), och går runt i lila och guldiga glitterkläder. Han är ball, och snäll. Inte nog med det så käkar vi ett ton daim när vi tar rast mm. Så mätt är man iaf där. Annars är det rätt kul att informera om Hemlarm. Jag menar, vi får ju bra betalt.


-Say whuut?

Ont

Ont i kroppen, ca 7 timmars stående och jag är slut. Ryggen, knät, fötterna, huvudet, armen värker. Aj. Har monterat ett skrivbord och en rosa stol till mitt rum. Så nu är rummet nästan klart, ska bara sätta upp lite affisher och sånt. (Gör om lite i mitt rum föressten). Nu protesterar ögonlocken! fyfan så jag är trött. Bara helt slut i kroppen..och håller på att somna i soffan. Hejdå


Sweets


En ny dag

Ska hoppa in i duschen strax, efter jag käkat klart min frulle! Sen kommer Bell och hämtar upp mig. Lite pirrigt är det alltid med första dagen på jobbet. Men det kommer nog gå galant.....hoppas jag! haha.
Nu är det lov, och  det känns skönt. Kommer att slappa järnet, kolla på massa filmer, och plugga litelite. Noooot.
haha! Äemen nu ska jag dra mig. Hare!


fridayfridayfriday

Hello strangers! Käkar lite godis här i soffan, chillar lite. Snart, eller rättare sagt nu, efter jag skrivit lite här ska jag fixa mig lite smått. Några coola tjejer har fixat en lokal och ska ha fest. Så jag och Stina tänkte checka lite vad som händer därborta!, men sen så måste jag somsagt hem, ska börja jobba imorrn med Bell.
Ja, hur har min dag sett ut annars då?...Jo, den började med ett bip-test, fyfaraooo så jag hatar det testet! Ont i magen får jag alltid efter det, iförsig, allt som har med flåsande att göra gör så jag får ont i magen. Stress kanske?... Sen hade jag engelska, efter gick jag hem. Chillade hemma ett tag, kollade bl.a på ännu ett gossip girl avsnitt, för att sedan åka till slussen. Traskade in på Hm och köpte en jättefin svart klänning. Hittade den på rea för 250 kr. Fyndfynd. Så nu är jag glad =). Ha en trevlig helg nurå, pöss


Dubble Rose


Crazy Bitches

Haha, ja ni. Zenobia taggade hit, vi käkade och var allmänt galna. Men nu har hon gått, och jag känner att jag måste plugga lite matte. Bläbläblä. Har lite att ta igen...Tänkte också se Roma-Chelsea ikväll, men nej tydligen går den inte på tv, eller? No idea.. Hoppas att Roma tar hem det här nu, och det kommer dom fan att göra! Forza Roma!
Nu blir det plugg.....eller inte. haha. Jo, det blire. Iaf ett försök. Ciao
 

DanceDanceDance

Trötttrötttrött. Fast det var kulkulkul.
Nu ska jag sovasött.

YEY

Mercedes undrade om jag ville hänga med och ta en dansklass, och jesus vad det var längesen, ett år sen typ. Shit. Känslan när man åker såhär nu på kvällen när det är mörkt, ah, love it. Jag är annars väldigt mätt. Men jag ska ta det lugnt. Måste tänka på knät ju också. Så snart ska jag dra mig iväg. Fan va kul! :)


-Show på Oscarsteatern 07 ( jag till höger)

Tittut

Har precis kollat klart på första avsnittet av den 2a säsongen av Gossip Girl. Veryy good. Men nu är det dags att äta thailänskt! Shoho

Part of the list

Återigen sitter jag här i soffan. Nu tittar jag på Vänner. haha. Så jävla bra. Jag gillar nog Ross och Phoebe bäst. Men ska  snart surfa in på www.surfthechannel.com och kolla på gossip girl avsnitt! Senare ikväll blir det Prison Break, kl 22. AH vad jag har längtat, och finally kommer det tillbaka. Har inte laddat ner för jag tycker känslan är härligare på tv. Dock vet jag inte om jag kommer hålla mig i framtiden..antagligen laddar jag ner framöver...
Nu ska jag ta och koka lite te, (haha, det låter så gammalmodigt, men med våran fuckade vattenkokare så brister den gammalmodiga känslan ganska så snabbt..), blir nog, hm, "forrest fruit". Vill ha en god bakelse tsm med teet, men nej, jag orkar inte gå ner till matbutiken i samma hus. Told ya att jag var lat..  Sen är ju cashen inte så flowie, så ja, ännu en orsak. Aja, får väl se hur jag gör. Hejsansvejsan sålänge 
.....e han inte lite vacker?


-wearing: Blus-carlings, Tröjklänning-Monki, Jeans-weekday

morning

Sitter här i vardagsrummet och käkar ica's crunchy i en skål med lite vaniljfil. Tittar på Oprah. En familj med 8 små halv-asiatiska barn var där. SÅ SÖTA. Jag vill också ha asiatiska barn. Gäller bara att hitta en snygg asiatisk boy då. Hm. Vi får väl se om kanske 10-15 år? Vem vet. Fan jag vill ha ett barn. Eller inte ett barn nu, utan jag vill ha den här familjen med barn och en gorgeous, snäll, bra man. Jag ser heta killar med barnvagn heeela tiden, och dom ser så pappiga ut. Går där med vagnen och samtidigt ser hur bra ut som helst. I want that......some day.
Ja, på lovet så ska jag jobba på ikea med Bell. 4,5 lax kommer vi tjäna ungefär. Så jävla värt! Skiter i om hela lovet går bort. 
Annars då?, inget speciellt. Jag är trött och seg. Måste börja fixa mig nu, för jag ska gå till skolan lite tidigare för att fixa en grej. Efter skolan drar jag till sjukgymnasten, min näst sista gång jag är där och tränar! SKÖNT. Bröt mitt korsband för mindre än ett år sen, har opererats, och tränat i ett halvår nu. SUGER balle att allt dethär har jag gjort bara för att jag spelade fotboll EN gång, en, inte två eller tre, utan en gång, i skolan. Fuck that. Tänker aldrig mer röra en fotboll. Men nu är jag iaf snart klar med skiten, och ska börja dansa sakta men säkert. Gud så skönt det ska bli. Träningen hos sjukgymnasten är i stort sett som ett gym med övningar som man gör för att stärka knät.
En gång tränade jag samtidigt som en kille där. Han såg ut som stålmannen. Brunt hår lite neråt, såna glasögon, illblåa ögon, perfekt leende. Han började prata med mig och vi snackade en stund. Sen så såg jag honom en gång efter. Han var riktigt charmig och han hade något speciellt. Hur gammal var han? kanske 23-24. Jag vill träffa honom igen, den där stålmannen.
Detta blev ett långt inlägg, ett inlägg som gjort att jag har liiiite bråttom nu. Seg som jag är.


Vi2



Det är du och jag Zenobia.

La vie en Rose


Loving me, loving you

Ja, efter mitt lilla utbrott på den här sötnosen, så har jag bestämt mig för att skita i designen och bara tuta och köra.
Ska nog ta och gå en liten promenad. Woho, score, den för i övrigt väldigt lata Alicia tar en promenix. Yey för mig.
 

-Jag, Gabi, Skor från Judits

Skiten

Allt bara fuckar sig med den här bloggen. Försöker ändra något, nej då går det inte att ändra, försöker att lägga till något, nä då ser det ut som skit, försöker göra NÅGOT och allt blir bara felfelfel. Har lust att radera skiten. Fruuuuustrerande. Allt ser ju bara ut som blaaj. När man har lagt ner energi på en sak, och det bara blir helt fel och fult och allting, så känns det surt som fan. ÅH. Hur får andra till det? Försöker verkligen, men det ger inget resultat. Sen så suger jag på svenska, skriver massa slarvfel, och när jag ska ändra det, för det stör mig, så går det inte att ändra. Gud så kul. "sitter här systers dator" PÅ?!, ja, jag sitter på datorn. Hela bloggen ser ju annorlunda ut också på andra datorer. Allt som allt så kan hela bloggen ta sig i rumpan. Det var det jag ville säga.


Systrar

Sitter här vid systers dator, med min andra syster vid min sida. Innan lillesyrran och jag kom hit så var vi på Judits och hon handlade ett par jättefina vintage klackskor. Hur fina som helst! :) Kan slänga in en bild på dom senare!
Julia, min storasyster, är en underbar människa som målar fantastiska bilder. Jag menar, kolla bara. Hon vill bli tatuerare, och fan vad hon kommer att lyckas, vi tror på dig sis! <3


- www.123minsida.se/miss_italiana

Tjabba så länge!

Hey Ellah


-Bell, Hampus

-Hey Ellah,
- Hey Ali
hahaha
Vi Sitter här i sängen. Lyssnar på Coldplay och äter candy. Vi tänkte beskriva vårat lilla crew i klassen. Nämligen de COOLASTE evah.
Här har vi Ella, en rolig plött som ser lite sådär fransk och söt ut. Stina är söt, kåt och villig!!! haha, nämen hon är bestämd och rolig!..sötgöt, sen har vi Denise. Hon är en cool brutta som gillar coola saker. En liten hippie med dreads, pilutten knutten. Josefin, en sprallig girl. Hon gillar att prata gärnet den tjejen, go. Hampus, en hårdhänt man i sina bästa år. Punkrockah all the way through. Eller näääääääääääääe. (haha) Söta tröjer har han allt. TB, (torbjörn), gör våran dag rolig. Vi kallar honom....................VIKING. (har grundat Viking line och Birka). Mannen bakom latex är en underbar kille. Rar och allt. Ja...där har vi gänget. De sex vännerna och Alicia.
äe. Vi är allt ett bra gäng.

-Jag, Stina, TB 

-Hampus, TB, Denise, Stina

-Jag, Hampus, Ella, Denise, Josefin

haha, galen bild. Fett G.

-Alex
Sen får vi ju inte glömma ALEX. Han är en glad jävel, står där och ler för sig själv. Poängen är att han inte är så glad så ofta. Men när han är det lyser solen starkt. "aaaaaaaahh ahh ah ah ahhhhhhhhh" (auraröst). Han kommer bli nästa Björn Gustafsson. Typ.  

Mad


-Bell (Ella), jag

Lilla Bell är snart här. Ska möta henne vid tuben strax. Lyssnar just nu på Ne-Yos senaste album. Den är helt okej. Jag har inte så mycket att säga faktiskt... Får se vad vi gör. Antagligen blire chillkväll. Slappt sådär. Är bara väldigt trött och seg. Ja... somsagt inte så mkt att säga. Ella bringar ju alltid ett garv. Så hon piggar nog upp mig. haha... Hör av mig lite senare. CiaoCiaoCiao!

go powerpuff


 
vittviittvitt. Den täppta känslan är lite bättre, dock inte så mycket annat. Är bara helt slut i kroppen. Blää.
Fredag imorrn! yeheeej. Skönt med helg. Höll på att skriva lov, men...det är ju nästa fredag. Segt allting är.
Jag och syrran hade en jädra massa skoj när vi dansade i vardagsrummet för en stund sen. Blev lite allt möjligt, från street till house, krumping..eller aa nått liknande till nått annat. kanske lägger upp ngn video när vi dansar här, men det är bara ett kanske. haha. aja. Ska väl dra mig till sängs snart..biptest imorrn. Fucker test. nä fy...
godnatt

love.



All kärlek till min familj, dom betyder mest.

black and white didn't fit you..


How my heart behaves


here I am


-wearing: tröja-mormors stickverk, hängselbyxor-weekday, ros&hatt-hm, converse

tänd ett ljus och låt det brinna



Har käkat frulle nu, och jag vaknade för typ en 35 min sen, alltså kvart över 6 :O, börjar 8 idag. Vill ta min lilla tid för att fixa mig och så. Annars är jag hur trött som helst..fyfan! Vad äre för dag?, tisdag juste, och vad händer på en tisdag?, chiiiiill. Skönt som fan. Bara lite matte att plugga, och sen tror jag allt att jag ska se en film. Tror det blir "What happens in Vegas" eller "P.s. I love you". Jag vet att P.s. I love you är en av de bästa filmerna jag sett, riktigt bra! 
hare gött! yo 

Brandy Alexander


-wearing: tröja-hm, klänning-gåva, jacka&halsduk-monki tights-hm

Lyssnar på feist. Så underbar röst. Tackar Bell för att hon gav mig sin ipodhörlur och fick mig att börja lyssna på henne, haha bless you! Galet vad bra hon är asså. Aja. Idag, ja, idag, har jag vart i skolan, tränat sjukgymnastik, gått hem, käkat kyckling med potatissallad... hm, ja. Är en smula trött faktiskt.. måste plugga också. GRAJT.
Skolan är fett kul. Minst ett riktigt gott skratt om dagen. Alltid trevligt.
Saknar min bästa vän Zenobia.
Hon är ju trots allt den skönaste tjejen ever! jarejarejare. hahaha
aja, måste plugga måste plugga
tjabbatjena


blablabla



lights will guide you home, and I will try, to fix you.


Jordgubbar är väldigt gott



Här e jordgubbarna som jag och danielle trixade med. Vi skulle baka ngn sorts maräng-rulltårta med jordgubbar och grädde....feett gott! Liten sommar-feeling där med jordgubbarna faktiskt.. härligt som fan. 
I ugnen väntar en blåbärspaj och jag och mamma var tillräckligt lata att köpa en färdiggjord paj. Inte lika gott kanske, men wtf, paj som paj. Gotta love it!
hejsvejs så länge

Att baka en Kaka


-wearing: tröja-gina tricot, tights-lindex, korsettlinne(?)-gåva

Ska pallra mig till danielle snart och vi ska baka något gott. I det här vädret är det ju hur mysigt som helst, eller hur?..
Men först måste jag fixa mig, så off to that nu!
En väldigt bra låt är Death and all his friends med Coldplay! kan rekommendera den fellas.

Fan, håller på att fixa och ändra bloggen hela tiden, kan inte bestämma mig! men den får se ut såhär för tillfället. Skitful faktiskt. Man blir ju galen på skiten, haha..... aja. c ya!

fredagskväll

               
               
               
               
-Stina, Ella, Jag

Fikade ett långt tag på Cafe 60 med Ella och Stina. Jag köpte chaite, som jag gillar bäst! Lyssnade på några japaner som pratade japanska, ballt språk!.. men nu sitter jag här, i soffan och e skittrött. 
...ska bre en macka med ost (love) och gå och lägga mig. 
Det var skönt att gå ut och bara slappa i en fotölj, skratta och prata! 
God natt :)

Colors of the Wind


-Stina, Ella, Jag
- wearing: converse, jeans&tanktop-weekday, jacka-monki, linne&kuvertväska-hm

Lyssnar på Tears For Fears, riktigt bra musik. Älskar den klangen 80-tals musik har, soundet. Jag mår bra av det och det känns som att jag kan klara av vad som helst när jag lyssnar påre. Här e jag och ingen kan stoppa mig!
gillar känslan.

En Ros



Velade lite fram och tillbaka om jag skulle skapa en blogg, och så blev det till slut. Ja, varför inte liksom? Hm...jadu brotha. Alicia, född 92, bor i stockholm. Gillar att ha kul, skoja runt, och lite sånt där u know!.. äe, ni får väl se själva. haha


Alicia heter jag, tralalalala


RSS 2.0